Vacature: Onderhoud- en servicemonteur

Hey, monteur of elektromonteur! Ben jij op zoek naar echt een andere baan? Een baan waar je elke dag op pad gaat van stal tot stal en bezig bent met de nieuwste technieken. Een baan in de vernieuwende agrarische wereld waar je aan de slag gaat met de nieuwste technologieën? Dan is de functie van onderhoud- en servicemonteur iets voor jou! 

Meer weten over deze functie?
Mail Anneke Schuit-Schipper, anneke@schipperfarmtech.nl of bel 085-9020 211 / 06-20915641

Wat ga je doen?

Als onderhoud- en servicemonteur ga jij binnen het team van monteurs (locatie Lichtenvoorde of Putten) aan de slag met het onderhouden van melkstallen, melkrobots en voersystemen. ‘S ochtends ga je eerst naar de zaak voor een kop koffie of je vertrekt direct van huis met je service bus naar het melkveebedrijf waar je die dag aan de slag gaat, alleen of samen met je collega. De ene dag heb je een grote klus bij één klant, waar de drie GEA Melkrobots van de melkveehouder een onderhoudsbeurt nodig hebben. De andere dag heb je meerdere kleinere (onderhouds)klussen bij conventionele melkstallen. Je leert de machines en de nieuwe ontwikkelingen kennen zodat je de klant optimaal kan helpen en ook storingen kan verhelpen. Je werkt elke keer weer in een andere stal en dat maakt het werk afwisselend. Affiniteit met de melkveehouderij is natuurlijk van belang, ook als je tijdens je koffiepauze bij de melkveehouder aan de keukentafel zit levert dat mooie gesprekken op.

Wie zoeken wij?

Voor de functie van onderhoud- en servicemonteur is het belangrijk dat je ervaring hebt met elektrotechniek / mechatronica en dat je, zoals hierboven beschreven, een agrarisch hart hebt. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Rijbewijs B (E)
  • MBO 4 Elektrotechniek/ Mechatronica
  • Affiniteit met melkveehouderij
  • Flexibiliteit, bereid zijn tot het draaien van storingsdiensten
  • Bereidheid tot het volgen van cursussen/ opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag binnen een hecht, gezellig en gemotiveerd team van collega’s. Je kunt kiezen uit de vestiging van Farmonie in Lichtenvoorde of de vestiging van Schipper Farm Tech in Putten. Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en dat je je werk goed kan doen. Een eigen service bus met goed gereedschap is daarbij van groot belang, die staat dan ook geheel tot jouw beschikking. Ook krijg je de mogelijkheid om interne en externe opleidingen te volgen. Je werkzaamheden zijn afwisselend en je hebt daarbij een mooi salaris.

Meer weten over deze functie of solliciteren?
Mail Anneke Schuit-Schipper, anneke@schipperfarmtech.nl of bel 085-9020 211 / 06-20915641


€1000 voor de gouden tip

Samen met onze klanten willen wij graag op zoek gaan naar onze nieuwe collega. Daarom belonen wij diegene die ons de gouden tip geeft met een waardebon van €1000 te besteden aan na-markt / hygiëne artikelen. Ken jij iemand die helemaal bij ons team zou passen én die een goede onderhouds- en servicemonteur zou kunnen zijn? Laat het ons weten! Als ons team, met dank aan jouw tip, wordt uitgebreid dan ontvang jij de waardebon.
Stuur je tip naar anneke@schipperfarmtech.nl of bel 085-9020 211 / 06-20915641


Actievoorwaarden tip actie:
De actie geldt tot en met 27 maart 2021. De waardebon wordt alleen uitgekeerd aan diegene die daadwerkelijk iemand aandraagt die uiteindelijk wordt aangenomen door Schipper Farm Tech en Farmonie en start als onderhoud- en servicemonteur of een BBL traject begint. Deze actie geldt niet voor het aandragen van een stagiaire. De waardebon bedraagt €1000 (excl. btw) die besteed kan worden aan na-markt en hygiëne artikelen die verkrijgbaar zijn bij Schipper Farm Tech en/of Farmonie.  

Bekijk de vacature overzichtspagina >>