Over ons

Schipper Farm Tech B.V. is een gespecialiseerd bedrijf en heeft alles in huis wat de moderne melkveehouder nodig heeft.

Uw betrouwbare partner voor totaaloplossingen

Op het gebied van melkwinning, stalinrichting,voersystemen en hygiëne/ verzorgingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan uw melkinstallatie maar ook wanneer u aan vernieuwing of verbouwing toe bent is het de moeite waard om contact met ons op te nemen. Bij ons staat service namelijk hoog in het vaandel en wij beschikken over een gespecialiseerd team dat u graag van dienst is.

Wat doen wij

Wij zijn uw volledige partner op het gebied van melkwinning, stalinrichting, voersystemen en hygiëne/ verzorgingsproducten. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw (melk)machine, nieuwbouw en het verbouwen van uw melkstal. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Onze storingsdiensten zijn goed gevuld en onze medewerkers zijn zeer bekwaam.
Ook hebben wij een medewerker die fulltime langs onze klanten rijdt met een bus vol hygiëne en verzorgingsproducten. Vanwege zijn jarenlange ervaring kan hij u voorzien van advies op vele vraagstukken m.b.t. uw koeien, melkstal etc.
Kortom, wij beschikken over een gespecialiseerd team dat u graag van dienst is.

Onze Visie

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 75 jaar historie. Door de jaren heen zijn er veel veranderingen geweest. Verandering komt met kansen en wij willen hier zo goed mogelijk op inspelen en zoveel mogelijk kansen benutten. Met het dealerschap van GEA is de kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd en kunnen wij de melkveehouder een totaalpakket bieden. Wij willen blijven groeien in de regio door ons marktaandeel te vergroten. Vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk vinden wij hierin zeer belangrijk. Want we moeten het samen doen! Door middel van steeds meer een adviserende rol te hebben en mee te denken in totaal oplossingen willen wij van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.

Onze Missie

Het is onze missie om uw betrouwbare partner, voor de moderne melkveehouder, te zijn, gericht op goede service met garantie voor kwaliteit door het dealerschap van het kwaliteitsmerk GEA. Wij ontzorgen u d.m.v. een hoog service niveau, betrokkenheid en goed advies.

Wij ontzorgen door middel van een hoog service niveau, betrokkenheid en goed advies

Onze bedrijfsfilm