Over ons

Schipper Farm Tech, uw betrouwbare partner binnen de melkveehouderij.

Melkwinning, stalinrichting en meer…

Op het gebied van melkwinning, stalinrichting, voersystemen en hygiëne / verzorgingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan uw melkinstallatie maar wij zijn ook dé partner wanneer u nadenkt over het verbouwen of vernieuwen van uw stal. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Onze medewerkers zijn zeer bekwaam en hebben alles in huis om de storing in uw stal of melkinstallatie snel weer te verhelpen.

Ook hebben wij een medewerker die fulltime langs onze klanten rijdt met een bus vol hygiëne en verzorgingsproducten. Vanwege zijn jarenlange ervaring kan hij u voorzien van advies op vele vraagstukken m.b.t. uw koeien, melkstal etc.
Kortom, wij beschikken over een gespecialiseerd team dat u graag van dienst is.

Dé partner voor de moderne melkveehouder

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 75 jaar historie. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen op het gebied van melkwinning en stalinrichting zodat we dé partner kunnen zijn en blijven van de moderne melkveehouder. Met het dealerschap van GEA is de kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd en kunnen wij de melkveehouder een totaalpakket bieden. Wij willen blijven groeien in de regio door ons marktaandeel te vergroten. Vakkundig, betrokken en goed geschoold personeel die plezier hebben in hun werk vinden wij hierin zeer belangrijk. Want we moeten het samen doen! Door onze klanten van goed advies te voorzien en mee te denken in totaaloplossingen willen wij van toegevoegde waarde zijn voor iedere melkveehouder.

Service en kwaliteit

Het is onze missie om uw betrouwbare partner, voor de moderne melkveehouder, te zijn, gericht op goede service met garantie voor kwaliteit door het dealerschap van het kwaliteitsmerk GEA. Wij ontzorgen u d.m.v. een hoog service niveau, betrokkenheid en goed advies.

Wij ontzorgen door middel van een hoog service niveau, betrokkenheid en goed advies