Nieuws

Vers voer van hoge kwaliteit

GEA Mullerup automatische voersystemen

Een hogere melkproductie en een grotere productiviteit met behulp van de automatische voersystemen van GEA. Als leverancier van totaaloplossingen voor de landbouw zijn wij als GEA dealer in de positie om u te voorzien van een groot assortiment beproefde en geteste automatische voersystemen.

Automatische voersystemen hebben het voordeel dat u veel taken niet meer zelf hoeft uit te voeren: van de gescheiden opslag van verschillende (ruw)voersoorten, het mengen van het rantsoen tot het meerdere keren per dag doseren aan het voerhek.

De aanschaf van een automatisch voersysteem helpt u de efficiëntie van het voerproces op uw melkveebedrijf te verhogen. Automatisch voeren betekent voeren op maat, vaker voeren, altijd vers voer voor het voerhek en een aanzienlijke arbeidsbesparing. Daarnaast past automatisch voeren uitstekend bij automatisch melken, het meerdere malen per dag voeren stimuleert de activiteit van de dieren waardoor het aantal bezoeken aan de melkrobot toeneemt.

Voor iedere situatie een oplossing

Het veelzijdige aanbod automatische voersystemen maakt dat er voor ieder bedrijf en iedere situatie een passende oplossing te vinden is. GEA biedt verschillende mogelijkheden om het voer op te slaan, te mengen en te doseren. Bekijk hieronder de diverse innovatieve oplossingen.

GEA Mix Feeder
De geautomatiseerde GEA MixFeeder met WIC voorziet uw dieren van vers gemengde, nauwkeurig afgemeten rantsoenen, de hele dag door. Hierdoor kan elke koe optimale prestaties leveren en heeft u meer tijd voor het managen van uw dieren en voor het werk buiten de stal.
GEA Mix & Carry
De Mix & Carry is onderdeel van een systeem voor gemengd voeren, bestaande uit een stationaire voermenger, voerbunkers voor basisvoeropslag en software. Wegen, mengen en verdelen: al deze klussen worden door de automatische voerwagen voor zijn rekening genomen.
GEA Free Stall Feeder
Tijdbesparend, schoon en nauwkeurig – dat zijn de voordelen van de GEA Free Stall Feeder. De Free Stall Feeder zorgt voor het automatische voeren, verstrekt precies de optimale hoeveelheden, vergt weinig ruimte en neemt alleen de hoogstnodige tijd in beslag.

Alle voordelen op een rij:

 

  • Arbeidsbesparing
  • Lagere energiekosten
  • Lagere bouwkosten vanwege een smallere voergang
  • Perfecte combinatie met automatisch melken
  • Optimalere voerefficiëntie
  • Duurzaam systeem vanwege de RVS opbouw

Bekijk hier de GEA Mix Feeder in de praktijk