Vacature: Leerling monteur

Hou jij van techniek én wil jij graag aan het werk in de agrarische sector? Wil jij veel afwisseling in je werk, ga je graag op pad en werk je het liefst op verschillende locaties? Dan past het werk van onderhoud- en servicemonteur in de melkvee- en installatietechniek helemaal bij jou! Bij ons (locatie Lichtenvoorde of Putten) kan je dit prachtige vak leren. Werken en leren combineren, uit ervaring weten wij dat dat de perfecte combinatie is! Een betere (en leukere) manier om te leren is er namelijk niet. Via ons kan je een BBL traject starten, maar we maken ook graag kennis met je als je een carriereswitch wil maken. 

Meer weten over deze functie?
Mail Anneke Schuit-Schipper, anneke@schipperfarmtech.nl of bel 085-9020 211 / 06-20915641

Wat ga je doen?

Als leerling monteur leer je het vak door te werken én te leren. Vier dagen in de week ga je op stap met een ervaren monteur, samen met je collega leer je melkstallen, melkrobots en voersystemen te onderhouden en te installeren.  Je bent veel op pad en gaat van klant naar klant. De ene dag heb je een grote klus bij één klant, waar de drie GEA Melkrobots van de melkveehouder een onderhoudsbeurt nodig hebben. De andere dag heb je meerdere kleinere (onderhouds)klussen bij conventionele melkstallen. Je leert de machines en de nieuwe ontwikkelingen kennen zodat je de klant optimaal kan helpen met als doel om zelfstandig aan de slag te kunnen. Daarnaast ga je één dag in de week naar school zo ontwikkel je  ook inhoudelijk veel technischekennis. Op deze manier leer je het vak heel snel en kan je naar verloop van tijd met je eigen service bus op pad.

Werken en leren combineren, uit ervaring weten wij dat dat de perfecte combinatie is! Een betere (en leukere) manier om te leren is er namelijk niet.

Wie ben jij?

Het belangrijkste voor deze functie is dat je van techniek houdt en een agrarisch hart hebt. Je hoeft geen vooropleiding te hebben gedaan. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij graag het vak wil leren. Natuurlijk is het fijn als je kennis hebt van de melkveehouderij, maar het is geen vereiste. Ook als je een carriereswitch wil maken is dat mogelijk! Volg je een BOL-opleiding? Dan kan je ook bij ons terecht voor een stage.

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag binnen een hecht, gezellig en gemotiveerd team van collega’s. Je kunt kiezen uit de vestiging van Farmonie in Lichtenvoorde of de vestiging van Schipper Farm Tech in Putten. Wij vinden het belangrijk dat jij op je plek zit en dat je je werk goed kan doen. Een eigen service bus met goed gereedschap is daarbij van groot belang, die staat dan ook geheel tot jouw beschikking vanaf het moment dat jij zelfstandig op pad kunt. Je opleiding wordt door ons betaald met daarbij een passend start salaris.
Lees voor meer informatie het interview met Sietse die als stagiair het vak heeft geleerd of het verhaal van Timon die dit traject ‘de ideale combinatie’ noemt.

Meer weten over deze functie of solliciteren?
Mail Anneke Schuit-Schipper, anneke@schipperfarmtech.nl of bel 085-9020 211 / 06-20915641


Bekijk de vacature overzichtspagina >>