Nieuws

Royal de Boer Box Fans

Test ze nu zelf!

Koeien zijn topsporters, om te kunnen presteren is een goed stalklimaat essentieel. Als het te warm of juist te koud is, kan dat enorm veel impact hebben op de gezondheid en productie van de koe. Royal de Boer biedt een breed assortiment aan ventilatoren die voor alle wensen, toepassingen en stalsystemen een goede oplossing kunnen bieden. Als dealer van Royal de Boer stalinrichtingen kunnen wij u de nieuwste technieken op het gebied van luchtverversing en verkoeling in uw stal aanbieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Royal de Boer AC Boxfan (Links) en de EC Boxfan (Rechts)

De Royal de Boer Box Fans zijn verkrijgbaar in twee versies: een 6-bladige ventilator met een huis van gegalvaniseerd staal aangedreven middels een V-snaar (de AC Box Fan) en een 4-bladige ventilator met een kunststof huis, direct aangedreven (de EC Box Fan). Bijkomend voordeel van de EC Box Fan is de zeer krachtige motor welke het energieverbruik op een laag niveau houdt.

Om te ervaren hoe deze ventilatoren in de praktijk werken bieden wij nu de mogelijkheid om de AC Box Fan en de EC Box Fan te demonstreren op uw bedrijf. Op deze manier kunt u zien en horen hoe beide type ventilatoren werken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.