Elektrische roldeur

Biologische Boerderij Veld & Beek wil goed voorbereid zijn op de koude dagen. Schipper Farm Tech kreeg daarom de opdracht om een elektrisch bediende roldeur te maken voor hun stal. Waar zij voorheen een doek ophingen om bij winterse dagen zowel de koeien als de apparatuur te beschermen tegen de kou kunnen ze dat nu met één druk op de knop doen. Deze roldeur hebben wij speciaal voor hen op maat gemaakt en sluit de stal perfect af. Zo worden de koeien en apparatuur bij temperaturen onder nul beschermd tegen de kou.

Maatwerk voor uw stal
Schipper Farm Tech is gespecialiseerd in maatwerk voor stallen. Wij realiseren complete watersystemen in stallen, stalverlichting, meedenken en uitvoeren van spanconstructies en meer. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u helpen om uw speciale wensen voor uw stal te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden >>

Over Boerderij Veld & Beek
Biologische Boerderij Veld & Beek is klant van Schipper Farm Tech. De boerderij heeft melkvee die bij de boerderij loopt en ossen in natuurgebieden. Zuivel, vlees, groente en brood die de boerderij oplevert gaan rechtstreeks naar vaste klanten.

« Terug naar overzicht