Onze diensten

Onderhoud

Onderhoud bespaart u reparatiekosten!
Om uw melkmachine optimaal te laten functioneren is regelmatig onderhoud belangrijk.
Hierdoor waarborgt u de kwaliteit van uw apparatuur, verbetert u de productiviteit en verminderd u de kans op storingen.
Onze monteurs beschikken over de kennis om uw melkinstallatie volledig te onderhouden. Zij zijn gecertificeerd door de Stichting Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties (KOM). Met specialistische meetapparatuur wordt uw melkstal professioneel doorgemeten en onderhouden. Stichting KOM is een dienstverlenende organisatie die gericht is op het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van melkwinning, -bewaring en -registratie op het melkveebedrijf.


Installatie
Wij beschikken over een ervaren team van monteurs die zowel nieuwe als gebruikte melkinstallaties en melkrobots/ melkkoeltanks installeren. Naast het installeren van melkinstallaties installeren wij ook stalinrichting. Ook renoveren wij melkstallen en kunnen wij uw huidige melkstal aanpassen. Wanneer u tijdens het monteren niet kan blijven melken in uw melkstal, kunt u bij ons gebruik maken van een mobiele melkwagen.

Storingsdienst
U ontzorgen door een hoogservice niveau, dat is waar wij naar streven. Daarom kunt u voor storingen 7 dagen in de week 24 uur per dag bij ons terecht. Wij streven er naar om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen!

Route
Naast onze monteurs beschikken wij ook over een uitgebreid na markt programma. Onze route-man rijdt 1 keer in de 6 weken langs onze klanten, peilt de behoefte, levert producten en draagt zorg voor het optimaal functioneren van de melkstal. U kunt bij ons terecht voor alle reinigingsmiddelen maar ook voor hygiëne producten. Maak gerust een afspraak om u te laten informeren wat wij voor u kunnen betekenen.