Nieuws

Monobox belevingsdag

Alles te weten komen over de Monobox van GEA? Kom naar de belevingsdag op donderdag 15 februari. Op de boerderij van de familie Vingerhoets in Zeewolde kunt u ervaren hoe het is om met een Monobox te melken, hoort u ervaringsverhalen uit eerste hand en delen wij onze kennis en ervaring over dit nieuwste type melkrobot van GEA. Een inspirerende bijeenkomst waar iedereen van harte welkom is die meer wil weten over het melken met een Monobox. Bent u er ook bij? Deelname is gratis! Aanmelden kan via henk@schipperfarmtech.nl o.v.v. uw naam en adres of naar Schipper Farm Tech: 0341-743943.

Programma Monobox belevingsdag
Voor de belevingsdag hebben wij een mooi programma samengesteld waarbij het delen van ervaringen met de Monobox voorop staat. Ook krijgt u uitgebreide informatie over alles rondom de Monobox van GEA. We beginnen de dag bij op de boerderij van de familie Overbeek, Gruttoweg 9 Zeewolde. Na de lunch gaan we naar de boerderij van de familie Vingerhoets waar we de Monobox in werking zien en uitleg geven. Het programma ziet er als volgt uit:

 

  • 10.00 uur Start programma (Gruttoweg 9, Zeewolde)
  • 10.30 uur Toelichting en ervaringen Monobox
  • 12.30 uur Lunch
  • 13.30 uur Praktijkbezoek (Gruttoweg 37, Zeewolde)
  • 15.00 uur Afsluiting

Monobox
De Monobox van GEA is een enkelbox melkrobot, gebouwd op het Dairy ProQ-principe. De Monobox is geschikt voor maximaal 70 koeien per box. Op onze website vindt u meer informatie over de Monobox >>

Aanmelden
Wij zien u graag tijdens de Monobox belevingsdag op donderdag 15 februari 2018. U kunt zich aanmelden tot 13 februari via henk@schipperfarmtech.nl o.v.v. uw naam en adres of naar Schipper Farm Tech: 0341-743943.