Nieuws

Monobox belevingsdag – Woudenberg

Na een geslaagde eerste editie organiseren wij ook dit jaar een Monobox Belevingsdag. Het moment om alles te weten te komen over de Monobox van GEA. Op dinsdag 29 januari bent u van harte welkom bij melkveebedrijf de Boerenstee van de familie van Ravenhorst in Woudenberg, hier kunt u ervaren hoe het is om met een Monobox te melken, hoort u ervaringsverhalen uit eerste hand en delen wij onze kennis en ervaring over dit nieuwste type melkrobot van GEA. Een inspirerende bijeenkomst waar iedereen van harte welkom is die meer wil weten over het melken met een Monobox. Bent u er ook bij? Deelname is gratis! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor 29 januari, dus meld u snel aan. Aanmelden kan t/m 25 januari via henk@schipperfarmtech.nl o.v.v. uw naam en adres.(Als deze datum vol zit, organiseren wij in februari nog een Monobox Belevingsdag). 

Programma Monobox belevingsdag
Voor de belevingsdag hebben wij een mooi programma samengesteld waarbij het delen van ervaringen met de Monobox voorop staat. Ook krijgt u uitgebreide informatie over alles rondom de Monobox van GEA. We beginnen de dag in de mooie vergaderzaal van De Boerenstee. Na de lunch gaan we de stal in waar we de Monobox in werking zien en uitleg krijgen over het melken met een melkrobot. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur Start programma (De Steeg 6-7, Woudenberg)
  • 10.30 uur Toelichting en ervaringen Monobox
  • 12.30 uur Lunch
  • 13.30 uur Praktijkbezoek
  • 14.30 uur Afsluiting

Monobox
De familie van Ravenhorst melkt ruim een jaar met twee Monoboxen van GEA. De Monobox van GEA is een enkelbox melkrobot, gebouwd op het Dairy ProQ-principe. Één Monobox is geschikt voor maximaal 70 koeien per box. Op onze website vindt u meer informatie over de Monobox >>

Aanmelden
Wij zien u graag tijdens de Monobox belevingsdag op dinsdag 29 januari 2019. U kunt zich aanmelden tot 25 januari via henk@schipperfarmtech.nl o.v.v. uw naam en adres of naar Schipper Farm Tech: 0341-743943.

Meer weten over de Monobox Belevingsdag? Lees hier het verslag van de eerste editie.