MIone Melkrobot

MIone Melkrobot

Dé drie factoren voor uw succes: Veiligheid, Comfort, Prestatie

De MIone melkrobot van GEA biedt zekerheid, comfort en prestatie. De MIone melkrobot is hiervoor uitgerust met een nieuwe melkarm en nieuwe bekerreiniging.

De melkarm is robuust, licht in gewicht en gemakkelijker schoon te maken. Door een betere geleiding van de melkslangen is de melkafvoer verbeterd. Ook is de software vernieuwd.

Goed uitmelken

De melkarm beweegt vrij onder de koe om de melkbekers zo goed mogelijk te positioneren. De RVS-melkbekers, in combinatie met een passende tepelvoering, zorgen voor een optimaal gewicht. Hierdoor kan een koe goed worden uitgemolken.

Meer keuze tepelvoeringen

Met de MIone zijn er ook meer keuzemogelijkheden van tepelvoeringen mogelijk. De tepelvoeringen worden na de individuele afname per kwartier van de binnenkant en bovenzijde gereinigd. Dit zorgt voor een betere melkhygiëne.

Bent u benieuwd naar de MIone Melkrobot klik dan hier om de folder te openen.
Ook vindt u op onze website diverse filmpjes en ervaringsverhalen van boerenbedrijven waar wij de MIone al geplaatst hebben, bekijk deze projecten om een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Uiteraard willen wij u ook graag persoonlijk advies geven over de verschillende mogelijkheden en of een melkrobot bij u en uw bedrijf past. Hiervoor komen wij graag bij u langs, maak vrijblijvend een afspraak.