Nieuws

KWALITEITSCONTROLE OP ELK KWARTIER

GEA Dairymilk M6850 celgetal monitoring

GEA Dairymilk M6850 is het eerste somatische celgetalsysteem ter wereld dat zich op elk kwartier afzonderlijk richt tijdens het hele melkproces. Dit vroege detectiesysteem waarschuwt u bij het allereerste teken van mastitis of andere afwijkingen in de melk.

Goed nieuws voor melkveehouders om de behandeltijd te minimaliseren, het genezingsproces te waarborgen en een continue productiviteit van uw gezonde veestapel te verzekeren. Het spreekt voor zich dat u bovendien de gezondheidskosten van uw veestapel minimaliseert.

GEA Dairymilk M6850 celgetal monitoring is geschikt voor GEA Monobox en DairyProQ en heeft een superieure bewakingstechnologie, cruciaal voor ultra-efficiënt dierenmanagement nu en in de toekomst.

Bekijk hieronder hoe Maarten Rosink de grip op de melkkwaliteit van zijn veestapel optimaliseert met GEA Dairymilk M6850 celgetal monitoring.

Viervoudige precisie voor beter overzicht
Vanaf vandaag kunt u automatisch vier stappen voorsprong nemen dankzij ultra-efficiënt dierenmanagement. GEA’s innovatieve Dairymilk M6850 celgetal monitoring maakt gebruik van EPT-technologie; een gepatenteerde, fysische methode voor het meten van het celgetal in de melk, zonder hulpmiddelen of reagentia. Deze onderscheidende technologie biedt een ongeëvenaarde efficiëntie zonder extra kosten en met gegarandeerde transparantie.

Compleet overzicht over de uiergezondheid
Dairymilk M6850 analyseert de melkstroom van elk kwartier afzonderlijk en continu. Hiermee kunt u in een zeer vroeg stadium afwijkingen detecteren en de gezondheid van uw veestapel beter dan ooit beschermen.

De ultieme uiergezondheid
Gezonde, tevreden koeien vormen de basis van een efficiënt, kosteneffectief melkveebedrijf. Vergroot uw vroegtijdige detectievermogen door nu uw systeem te upgraden. Het is gemakkelijk te installeren en kan op elk moment worden geïntegreerd in uw GEA Monobox of DairyProQ.

Voordelen GEA Dairymilk M6850 celgetal monitoring

  • Zeer vroege detectie van mastitis, c.q. melkkwaliteit afwijkingen
  • Minimalisatie behandeltijd
  • Snel ingrijpen waarborgt een voorspoedig genezingsproces
  • Continuering hoogwaardige productie; geen onnodig productieverlies

Neem contact op met uw GEA-specialist >>
Download Dairymilk M6850 celgetal monitoring flyer >>