Koeborstels

Koeborstel E-brush & M-brush

Verhoog het comfort voor uw koeien: De E-brush en M-brush koeborstels garanderen meer comfort en optimale hygiëne in de stal. De borstels zijn duurzaam en zeer efficiënt, zowel bij horizontale als verticale montage.

Koecomfort en hygiëne zijn doorslaggevende factoren op een melkveebedrijf. Binnen de GEA Total Solutions-strategie beschikken wij over twee verschillende, hoogwaardige koeborstels voor uw bedrijf.

De belangrijkste kenmerken van de E-brush en M-brush koeborstels in één oogopslag:
  • Zeer robuuste en duurzame transmissie
  • Waterbestendig: de borstelharen zijn gemaakt van nylon
  • Voor dubbel comfort: lange en korte borstelharen
  • Maximale duurzaamheid: verschillende startrichtingen verminderen slijtage van de borstels

Het E-brush model is een roterende horizontale pendelborstel, de M-brush een roterende en diagonale koeborstel.

Voor maximaal comfort in uw stal: E-brush en M-brush koeborstels

De GEA koeborstels verhogen het comfort voor de koeien en de hygiëne in de stal. De koe profiteert van een optimale warmteafgifte door de huid, waarbij tevens de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Staartstuk, kop en rug: alle delen worden effectief en comfortabel gereinigd en geborsteld. Het mechanische systeem is diagonaal of horizontaal ingesteld. De borstels blijven stevig en robuust, ongeacht de instelling. Het voordeel: zelfs wanneer de koe veel tegendruk geeft, blijven de borstels binnen bereik, waardoor hygiëne en comfort altijd gegarandeerd worden. E-brush of M-brush: Deze doorslaggevende bijdrage aan het comfort van de dieren is geschikt voor alle soorten melkvee.

Betere hygiëne en verhoogd koecomfort: belangrijk voor elk melkveebedrijf

Schone dieren zijn essentieel voor optimale hygiëne in de stal. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de huid op de rug van de koe. Dankzij de solide afwerking vergroot onze apparatuur het koecomfort van maximaal 50 dieren.

De borstels kunnen zeer gemakkelijk gestart worden met minimale druk. Zodra de schakelaar is ingedrukt, draait de comfortborstel circa één minuut rond. De afwisselende startrichtingen vergroten zowel de hygiëne als de duurzaamheid van de apparatuur. Bovendien gebruikt GEA alleen hoogwaardig en slijtvast nylon in plaats van polypropyleen. Het borsteleffect voor maximaal koecomfort blijft daarom langdurig behouden. De behuizing van de aandrijfunit zorgt voor extra bescherming.

De correcte installatie: maximaal comfort en hygiëne.
De borstels vergroten het comfort voor de koe. Ze zijn echter niet geschikt voor stieren en tochtig vee. Zorg er tevens voor dat lang haar afgeknipt wordt. Zodra de dieren onthoornd zijn en de halsters zijn verwijderd, staat niets een groter comfort en hygiëne nog in de weg.