Hefhek

Het nieuwe hefhek is een product dat de ultieme routing en selectie-indeling in en rond de stal creëert.

De hefhekken zijn uniek op de markt aangezien ze zowel duurzaam als veelzijdig zijn in gebieden met veel vee. Ze zijn geschikt voor ingangen die veel worden gebruikt, voor de doorgang van voer en voor de route van en naar de melkstal zonder dat er een hek door een groep dieren hoeft te worden geduwd. Het hefhek is volledig instelbaar en beschikt over universele toepassingen.

Handmatig hefhek

Het handmatig bediende hefhek wordt geopend door het hek naar boven te duwen. Doordat het hek in balans is, is het hek licht en eenvoudig te bedienen, blijft het in de gewenste positie en kan het op de gewenste positie worden gebracht.

Het hek is verkrijgbaar met 2 horizontale buizen met een maximum doorloophoogte van 240 cm of met 3 horizontale buizen met een maximum doorloophoogte van 210 cm.

De breedte van het hek is instelbaar tot 1 meter en kan van 230 cm tot 600 cm worden uitgetrokken.

Elektrisch aangedreven hefhek

Het elektrisch aangedreven hefhek wordt geopend door een toets op de besturingsbox in te drukken of via de optionele afstandsbediening.

Het hek is verkrijgbaar met 2 horizontale buizen met een maximum doorloophoogte van 240 cm of 380 cm, of met 3 horizontale buizen met een maximum doorloophoogte van 210 cm of 350 cm.

De breedte van het hek is instelbaar tot 1 meter en kan van 230 cm tot 600 cm worden uitgetrokken.