GEA DairyRobot R9500

GEA DairyRobot R9500 

Bent u opzoek naar een melkrobot waar snelheid en hygiëne van groot belang zijn. Laat u dan informeren over de GEA DairyRobot R9500. Deze moderne melkrobot sluit namelijk ontzettend snel aan en zorgt voor optimale uiergezondheid en de beste melkkwaliteit.

De GEA DairyRobot R9500 (voorheen Monobox) is weer verder ontwikkeld ten opzichte van de voorgaande melkrobots van GEA. De praktijk laat nu zien dat de prestaties super zijn en nu vertaald kunnen worden naar het familie bedrijf die ongeveer 70 melkkoeien melken. De melkkwaliteit en ook de uiergezondheid is nog verder verbeterd ten opzichte van de MIone melkrobot. Hiermee laat GEA de concurrentie nog verder achter zich.

GEA In-liner Everything™
Hoogwaardige melk produceren met één enkele aansluiting

Wat zo uniek is aan deze melkrobot is dat er hoogwaardige melk wordt geproduceerd met slechts één aansluiting. De voordelen van In-Liner Everything zijn:

  • Elke melking, altijd exact dezelfde melkroutine
  • Elke speen is altijd gegarandeerd gereinigd
  • Snel, goed en volledig uitmelken
  • Optimale uiergezondheid
  • Zorgen voor de beste melkkwaliteit

Behandelen in de box
Wat voor veel melkveehouders ook een belangrijke reden is om voor de melkrobot van GEA te kiezen is het behandelen in de box. Zo schrijft melkveehouder van de Lagemaat: ”Met de melkrobot van GEA kan je behandelen in de box. Dat heeft geen enkel ander systeem en ik zou dat echt missen als ik dat niet meer had.’’

Ervaringsverhalen 
Hoe het is om te melken met een melkrobot van GEA kunt u het beste vragen aan de melkveehouders zelf. Op onze website vindt u ervaringsverhalen, maar wij kunnen u ook in contact brengen met een melkveehouder.

Meer informatie & contactgegevens
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de GEA DairyRobot R9500, wilt u weten of deze melkrobot wat voor u is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de melkrobot die bij u, als melkveehouder, en bij uw bedrijf past.