Euroclass 800/850/800RE

De EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal is een echte ruimtebespaarder en combineert een compacte constructie met efficiëntie en een diervriendelijk ontwerp.

Een visgraatmelkstal stelt u in staat om grote veestapels te melken in een kleine ruimte. GEA is de leverancier van de EuroClass 800/850/800 RE, een zeer compacte melkstal met zeer korte afstanden tussen de koeien (800 of 850 millimeter). Ondanks de kleine afmetingen staat deze melkstal garant voor een melkproces dat snel en rustig is voor de dieren, uw opbrengst verhoogt en melk van hoge kwaliteit produceert.

Een overzicht van de voordelen van de EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal

  • Het is gemakkelijk om het melkstel aan te hangen, aangezien de koe snel wordt gepositioneerd
  • Grote poorten voor snelle inlaat in de melkstal
  • Hoog koecomfort dankzij het stressvrije inlaatsysteem en de open vormgeving van de melkplekken
  • Kan worden uitgebreid met elektronische melkmanagementsystemen van GEA
  • Rapid-Exit voor een 15 % snellere doorvoer

EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal: snelle en ontspannen inlaat
U ziet de voordelen van de EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal zodra de koe binnenkomt:

  • Ondanks de kleinere totaalafmetingen heeft GEA de EuroClass 800/850/800 RE-een extra brede poort gegeven. Dit helpt om de koe sneller in positie te krijgen en verhoogt de doorvoer.
  • GEA heeft voor de EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal geen palen gebruikt, zonder dat dit van invloed is op de stabiliteit en de gereguleerde inlaat naar de melkplekken.
  • De optimaal vormgegeven ingangspoorten zorgen ervoor dat de koe snel op de melkplek komt. Hierdoor wordt de stress van de dieren tot een minimum beperkt.

De EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal – om grote veestapels te melken in weinig ruimte.
De EuroClass 800/850/800 RE kenmerkt zich door de compacte constructie. Dit is gerealiseerd door bijzonder korte afstanden tussen de koeien (800 of 850 millimeter). Dit betekent dat GEA u een visgraatmelkstal biedt waarmee u een grote veestapel kunt melken, ook als u op uw bedrijf slechts over weinig ruimte beschikt.

De EuroClass is in verschillende afmetingen leverbaar:

  • EuroClass 800 RE: van 2×8 tot 2×25 melkplekken
  • EuroClass 800/850: van 1×3 tot 2×25 melkplekken

U kunt grote veestapels melken met hoge doorvoer, en uw opbrengst verhogen zonder dat u hiervoor grote investeringen hoeft te doen of veel ruimte nodig hebt.

Open vormgeving zodat de dieren goed te bereiken zijn en u optimale visuele controle hebt.
De open vormgeving van de EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal vergemakkelijkt uw werk gedurende het melkproces. Perfect zicht op de uiers en gemakkelijke aankoppeling van de melkstellen. Dankzij de gegolfde voorste poort vindt de koe snel een comfortabele positie en heeft men betere toegang voor het aankoppelen van de melkstellen. U hebt altijd zicht op alle melkplekken en kunt bij eventuele problemen snel reageren.

Als u nog meer controle wilt, kunt u de EuroClass 800/850/800 RE uitbreiden met elektronische melkbesturingsunits.
In lijn met de strategie die GEA als systeemleverancier voor ogen heeft, kan de EuroClass 800/850/800 RE-visgraatmelkstal op modulaire basis worden uitgebreid en kunnen er andere elementen aan worden toegevoegd. De MetaTron P/S 21-melkbesturingsunits vormen een bijzonder praktische oplossing, aangezien zij het melkproces automatiseren en u de mogelijkheid bieden om alle belangrijke gegevens in een oogopslag te raadplegen. De units zijn gemakkelijk toegankelijk, want ze zijn op werkhoogte op de melkplekken gemonteerd, en ze zijn onderling met elkaar verbonden. Dit betekent dat u met willekeurige welke besturingsunit alle melkplekken kunt besturen – ongeacht waar in de melkstal u zich op dat moment bevindt.

Om de doorvoer nog verder te verhogen, biedt GEA het innovatieve Rapid-Exit-systeem voor uitloop via de voorzijde.
U kunt de doorvoer tot 15 % verhogen door voor de EuroClass 800 RE-visgraatmelkstal te kiezen. Uitgerust met het innovatieve Rapid-Exit-systeem: Bewegende armen laten de koeien naar buiten via de voorzijde van de melkstal. Vervolgens kunnen de volgende dieren snel naar binnen worden gevoerd. De voorste armen worden bestuurd met de DPNet-poortbesturing, die ook kan worden gecombineerd met melkbesturingsunits om uw systeem volledig automatisch te maken.