Nieuws

DairyRobot Belevingsdag – 22 maart

Als je overweegt om te gaan melken met een melkrobot, hoe kom je er dan achter welk merk er bij jou past? Onze tip, ervaar het zelf! Daarom organiseren wij weer een DairyRobot Belevingsdag op 22 maart. Ontdek, ervaar en zie wat de mogelijkheden zijn van het melken met een GEA DairyRobot R9500.

Ontdek zelf de DairyRobot R9500

GEA ontwikkelde met haar DairyRobot R9500 één van de meest innovatieve en solide automatische melksystemen in de huidige markt. Ben je nieuwsgierig naar onze DairyRobot? En wil je de ervaring horen van een van onze klanten? De mogelijkheden van de DairyRobot R9500 lichten we graag toe in een presentatie waarbij we stilstaan bij arbeidsgemak, dierwelzijn en voermanagement. Wij worden ondersteund door een productmanager rundvee van AgruniekRijnvallei. Aansluitend brengen we een bezoek familie Hartman waar we de DairyRobot R9500 in werking zien en is er een presentatie over DairyNet.

Programma belevingsdag:

• 10.00 uur – Ontvangst met koffie/thee bij partycentrum ‘De Kooi’’ Bunschoten-Spakenburg
• 10.15 uur – Voermanagement en automatisch melken door Jeroen van Veldhuizen, productmanager rundvee AgruniekRijnvallei.
• 11.00 uur – GEA DairyRobot R9500 door Marinus de Wolde, productspecialist GEA
• 11.45 uur – Ervaringen en keuze voor GEA DairyRobot R9500 door veehouder Wim Hartman
• 12.00 uur – Lunch
• 13.00 uur – Praktijkbezoek bij de familie Hartman, Lodijk 3 Bunschoten-Spakenburg

Aanmelden voor gratis deelname

Overweeg je zelf ook om de stap te maken naar automatisch melken? Meld je dan uiterlijk 17 maart aan via email info@farmoniefarmtech.nl of bel 085-9020211.
Lees hier het item over een eerder georganiseerde DairyRobot Belevingsdag >>
Lees hier meer over de familie Hartman >>