Afscheidingshek

De nieuwe afscheidingshekken van GEA zorgen voor een ultieme indeling voor routing en selectie in en rond de stal.

De afscheidingshekken zijn uniek op de markt omdat ze duurzaam en veelzijdig zijn in gebieden met veel vee. De unieke en gebruiksvriendelijke vanghekken zijn geschikt voor bijna elke situatie en voldoen vrijwel aan alle eisen van de klant.

Uitbreidbaar afscheidingshek

Het uitbreidbare afscheidingshek bestaat uit een basisdeel en een schuifdeel. Het hek is bij de installatie uitbreidbaar tot twee meter. De hekken kunnen in lengte worden uitgebreid in gebieden waar het hek variabel moet zijn (telescopisch). De hekken bevatten een geïntegreerd pinvergrendelsysteem dat snel en eenvoudig te gebruiken is. Het hek beschikt standaard over twee montagepunten in het basisdeel voor een optionele takelbout voor een nauwkeurige nivellering. De uitbreidbare hekken zijn beschikbaar met 2 of 3 horizontale buizen. De hekken met 2 buizen zijn beschikbaar in 4 lengtes. De hekken met 3 buizen zijn beschikbaar in 5 lengtes. Het hek beschikt aan een kant over scharnieren en kan op meerdere punten worden gesloten voor variabele lengtes.

Instelbaar afscheidingshek

Het instelbare afscheidingshek bestaat uit een basisdeel en een schuifdeel. De hekken kunnen bij installatie worden ingesteld en worden vastgezet tot aan een meter. Op deze wijze kan het hek worden aangepast aan de opening zonder slijp- of laswerk. De hekken bevatten een geïntegreerd pinvergrendelsysteem dat snel en eenvoudig te gebruiken is. Het hek beschikt standaard over twee montagepunten voor een optionele takelbout voor een nauwkeurige nivellering. Er is een compleet gamma aan hekken beschikbaar met 2, 3, 4 of 5 horizontale buizen. Elk instelbaar type hek is beschikbaar in 6 lengtes, met uitzondering van hekken met twee buizen die in 5 lengtes beschikbaar zijn.

Afscheidingshek

Het afscheidingshek vormt het basisdeel voor de andere hekken. Dit heeft een vaste lengte. Het kan worden gebruikt als de lengte van de opening bekend is. Het hek is geschikt voor een pinvergrendeling of kan worden gemonteerd met T-klemmen en/of 4-wegklemmen voor een solide hekwerk. De klant kan kiezen uit een compleet gamma aan hekken met 2, 3, 4 of 5 horizontale buizen. Elk type hek is beschikbaar in 6 lengtes, met uitzondering van hekken met twee buizen die in 5 lengtes beschikbaar zijn.

Afscheidingshek met verticale buizen

De afscheidingshekken met verticale buizen hebben een vaste lengte. Ze kunnen worden ingekort. De hekken hebben twee geïntegreerde montagepunten voor scharnieren met een optionele takelbout. Voor deze hekken kan de hendelvergrendeling, pinvergrendeling of de economische pinvergrendeling worden gebruikt. De hekken kunnen tevens worden gemonteerd op vaste standpalen met klemmen om een stevig hekwerk te construeren. De hekken zijn beschikbaar in 8 lengtes.